Nog niet gemerkt de laatste dagen?  In de Heirbrugwijk en aanpalende straten begint te temperatuur stilaan te stijgen: Kovekenskermis is in aantocht…

De eerste affiches zijn al gespot… je kan je eigen persoonlijke versie hier downloaden.

Het volledige programma kan je bekijken via deze link.

We kunnen alvast volgende aktiviteiten aanraden:

VRIJDAG 20/09 (19:30 – tent molen-site) openen we de kermis met een bijzonder concert: MINI-MUZIEK KOVEKEN, een groep gepassioneerde en enthousiaste muzikanten uit Lokeren en nabije omstreken, vergast ons – naar jaarlijkse traditie – op een optreden met een aantal gekende en minder gekende nummers.

We willen voor dit concert, dat we gratis aanbieden aan de wijkbewoners én inwoners van Lokeren, een warme oproep doen: een ideale gelegenheid om het kermisweekend met familie, buren en vrienden in te zetten.

ZATERDAG 21/09 (20:00 – tent molen-site) zetten we de jaren 50 in de schijnwerpers met FIFTIES FEVER op het podium… wie er vorig jaar bij was, weet dat dit een garantie is op een knal-optreden waarbij de temperatuur in de tent al snel stijgt… ook gratis toegang!

ZONDAG 22/09 (15:00 – wijk Heirbrug) vullen we de straten met een REUZENSTOET… meer dan 60 giganten komen Lokeren en de Heirbrugwijk bezoeken onder muzikale begeleiding van een aantal fanfares en muziekgroepen…

Raadpleeg het volledige programma voor alle andere aktiviteiten…

Van harte welkom!